Februāra gastronomijas meistarklasē - zivju ēdieni un baltās šokolādes-mango muss
13. februāris, 2017 pl. 19:17
Februāra atvērtā spāņu gastronomijas meistarklase ir klāt – 26.februārī, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā. Meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam (nav jābūt centra studentam vai biedram).
Šajā reizē iepazīsim šadas spāņu mājas receptes:
- marmitako de salmón y calamares (laša un kalmāru sautējums)
- canelones rellenos de atún (ar tunci pildīti kaneloni)
- mouse de chocolate blanco con mango (baltās šokolādes muss ar mango)
Aktivitātes valoda – latviešu. Kā allaž - kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīstam spāņu kultūru centra direktora Havjera Fernandesa Krusa vadībā.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 24.februārim, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.