Aprīļa gastronomijas meistarklasē - spāņu Lieldienu ēdieni
12. aprīlis, 2017 pl. 11:17
Aicinām iepazīt spāņu Lieldienu klasiskos ēdienus atvērtajā gastronomijas meistarklasē 23.aprīlī, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā. Meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam (nav jābūt centra studentam vai biedram).
Šajā reizē iepazīsim šādas spāņu mājas receptes:
- ceviche de salmón (laša seviče)
- potaje de cuaresma con langostinos (gavēņa sautējums ar tīģergarnelēm)
- torrijas con salsa de vino (torrihas vīna mērcē)
Aktivitātes valoda – latviešu. Kā allaž - kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīstam spāņu kultūru centra direktora Havjera Fernandesa Krusa vadībā.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 21.aprīlim, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.