Izgaršo autentisku andalūziešu gaspačo un valensiešu paeļju
26. maijs, 2017 pl. 13:30
Aicinām piedalīties šī semestra pēdējajā gastronomijas meistarklasē un iepazīt vasarīgus spāņu ēdienus. Meistarklase notiks 4.jūnijā, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā. Meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam (nav jābūt centra studentam vai biedram).
Šajā reizē gatavosim vasarīgas un autentiskas spāņu mājas ēdienu receptes:
- gazpacho andaluz (andalūziešu gaspacho)
- paella valenciana (autentiska valensiešu paeļja ar gaļu)
- melocotones al vino con helado (vīnā sautēti persiki ar saldējumu)
Aktivitātes valoda – latviešu. Kā allaž - kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīstam spāņu kultūru centra direktora Havjera Fernandesa Krusa vadībā.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 1.jūnijam, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.