Aprīlī piedāvājam iepazīt spāņu Lieldienu ēdienu receptes, tāpēc aicinām ikvienu interesentu pievienoties īpašajai Pūpolsvētdienas spāņu gastronomijas meistarklasei jau 14.aprīlī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.
Pūpolsvētdienā gatavosim šādas spāņu mājas ēdienu receptes:
Pastel
de zanahorias y judías
verdes con salsa de queso azúl(burkānu un zaļo pupiņu sacepums ar zilā siera mērci)
Potaje
de cuaresma con langostinos(gavēņa laika zirņu/spinātu sautējums ar zivi un tīģergarnelēm)
Torrija con salsa de vino (saldā torriha ar vīna mērci)
Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam.
Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, centra direktora Javier Fernández Cruz vadībā iepazīsim spāņu virtuvi un arī pašu kultūru.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 11.aprīlim, rakstot uzseneca@seneca.lv