Maijā gatavosim gaspačo un jūrasveltes
20. aprīlis, 2016 pl. 10:16
Aicinām pieteikties maija spāņu gastronomijas meistarklasei un iepazīt saulainam pavasarim piemērotas spāņu ēdienu receptes. Meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam un tā notiks jau pēc nedēļas - 22.maijā, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.
Šajā reizē gatavosim:
- andalūziešu gaspačo
- rīsu un jūrasvelšu sautējumu (arroz caldoso)
- kā arī keksiņu pudiņu (pudin o flan de magdalenas)
Kā allaž – kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un iepazīstam spāņu kultūru, malkojot spāņu vīnu. Aktivitātes valoda – latviešu. Aktivitāti vada centra direktors Havjers Fernandess Kruss.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 20.maijam, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.