Pāriet uz galveno saturu
  • LV
  • RU
  • EN
  • ES
Spāņu kultūras centrs Seneca
  • JAUNUMI
  • KURSI
    • Regulārie kursi
    • Intensīvie kursi
    • Privātstundas
    • Spāņu valodas kursi Spānijā
  • AKTIVITĀTES
    • Galerija
  • CLUBSENECA
    • Bibliotēka/videotēka
  • PAR MUMS
    • Kontakti
    • Atsauksmes
    • Publikācijas

Aprīļa gastronomijas meistarklasē - jūrasveltes un majonēze uz piena bāzes

12. aprīlis, 2018 pl. 14:30

Aicinām ikvienu interesentu piedalīties gastronomijas meistarklasē 22.aprīlī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā, lai kopā ar centra direktoru Javier Fernandez Cruz iepazītu spāņu gastronomiju un spāņu kultūru.


Aprīļa gastronomijas meistarklasē iepazīsim šādas spāņu mājas ēdienu receptes:

  • Judías y huevo con lactonesa en hojaldre   (Kārtainās mīklas groziņš ar zaļajām pupiņām, olu un majonēzi uz piena bāzes)
  • Romescada de pescado y marisco  (Zivs un jūrasvelšu sautējums)
  • Huevecillos con leche (Aromatizēta piena un baltmaizes deserts)

Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam, spāņu valodas zināšanas arī nav nepieciešamas.

Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīsim spāņu kultūru.

Dalības maksa: 18.00Eur.

Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 20.aprīlim, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tel. 26713037.



Jaunākie ieraksti

  • Piesakies intensīvajam vai sarunvalodas kursam 2025.gada vasarā!
    7. apr. 2025
  • PAVASARA semestris no 3.februāra
    6. dec. 2024
  • Stāstu vakars “Santjago ceļš – piedzīvojumi, pārdomas, ieteikumi”
    13. jan. 2023
  • Apjomīgākais žurnāla “Los Senecanos” 15. numurs ir klāt!
    1. dec. 2022
  • SKC Séneca preses kluba pirmā podraide ir klāt!
    27. apr. 2022
  • Iznācis žurnāla "Los Senecanos" jaunākais numurs
    21. feb. 2022
  • Iznācis žurnāla "Los Senecanos" jaunais numurs
    8. okt. 2020

Seko mums:

Kontakti: 
Kr. Barona iela 62, 4.stāvs, Rīga, LV-1011 
Tel. 27266226
e-pasts: [email protected]