Pāriet uz galveno saturu
  • LV
  • RU
  • EN
  • ES
Spāņu kultūras centrs Seneca
  • JAUNUMI
  • KURSI
    • Regulārie kursi
    • Intensīvie kursi
    • Privātstundas
    • Spāņu valodas kursi Spānijā
  • AKTIVITĀTES
    • Galerija
  • CLUBSENECA
    • Bibliotēka/videotēka
  • PAR MUMS
    • Kontakti
    • Atsauksmes
    • Publikācijas

Aprīlī iepazīsim spāņu Lieldienu ēdienu receptes

5. aprīlis, 2019 pl. 12:00

Aprīlī piedāvājam iepazīt spāņu Lieldienu ēdienu receptes, tāpēc aicinām ikvienu interesentu pievienoties īpašajai Pūpolsvētdienas spāņu gastronomijas meistarklasei jau 14.aprīlī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.


Pūpolsvētdienā gatavosim šādas spāņu mājas ēdienu receptes: 

  • Pastel de zanahorias y judías verdes con salsa de queso azúl (burkānu un zaļo pupiņu sacepums ar zilā siera mērci) 
  • Potaje de cuaresma con langostinos (gavēņa laika zirņu/spinātu sautējums ar zivi un tīģergarnelēm)
  • Torrija con salsa de vino (saldā torriha ar vīna mērci)

Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam.

Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, centra direktora Javier Fernández Cruz vadībā iepazīsim spāņu virtuvi un arī pašu kultūru. 

Dalības maksa: 18.00Eur.

Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 11.aprīlim, rakstot uz [email protected]



Jaunākie ieraksti

  • Piesakies intensīvajam vai sarunvalodas kursam 2025.gada vasarā!
    7. apr. 2025
  • PAVASARA semestris no 3.februāra
    6. dec. 2024
  • Stāstu vakars “Santjago ceļš – piedzīvojumi, pārdomas, ieteikumi”
    13. jan. 2023
  • Apjomīgākais žurnāla “Los Senecanos” 15. numurs ir klāt!
    1. dec. 2022
  • SKC Séneca preses kluba pirmā podraide ir klāt!
    27. apr. 2022
  • Iznācis žurnāla "Los Senecanos" jaunākais numurs
    21. feb. 2022
  • Iznācis žurnāla "Los Senecanos" jaunais numurs
    8. okt. 2020

Seko mums:

Kontakti: 
Kr. Barona iela 62, 4.stāvs, Rīga, LV-1011 
Tel. 27266226
e-pasts: [email protected]