Aicinām iepazīt dažādus spāņu ēdienus atvērtajā gastronomijas meistarklasē ikvienam interesentam - 29.oktobrī, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā. Lai piedalītos šajā meistarklasē NAV jābūt centra studentam vai biedram.
Šajā reizē gatavosim šādas spāņu mājas ēdienu receptes:
remojón andaluz (andalūziešu salāti ar mencu un apelsīnu)
caldillo de vendimia (truša sautējums)
bizcocho de limón (citronu biskvīts)
Aktivitātes valoda – latviešu. Kā allaž - kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un, malkojot spāņu vīnu, iepazīstam spāņu kultūru centra direktora Havjera Fernandesa Krusa vadībā.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 26.oktobrim, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.