Decembra gastronomijas meistarklasē aicinām iepazīt dažādas receptes, ko spāņi liek galdā Ziemassvētkos vai Jaunajā gadā. Tiekamies jau šo svētdien, 9.decembrī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.
Šoreiz iepazīsim šādas svētku galdam piemērotas receptes:
Crema de coliflor con caviar (ziedkāposta krēmzupa ar kaviāru)
Salmón relleno de marisco (ar jūrasveltēm pildītu lasi)
Mousse de turrón (spāņu turrona muss)
Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam.
Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, centra direktora Javier Fernández Cruz vadībā iepazīsim spāņu Ziemassvētku tradīcijas caur spāņu gastronomiju.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 7.decembrim, rakstot uz seneca@seneca.lv