Februāra gastronomijas meistarklasē - empanada gallega
1. februāris, 2019 pl. 14:46
Aicinām iepazīt spāņu virtuvi un kultūru gastronomijas meistarklasē 10.februārī, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.
Februārī gatavosim šādas spāņu mājas ēdienu receptes:
- Empanada gallega (galīsiešu pīrāgs ar tunci)
- Merluza en salsa verde con gambas (heks ar garnelēm zaļajā mērcē)
- Copa de nata, galleta y chocolate blanco (baltās šokolādes krēms ar cepumu un putukrējumu)
Aktivitātes valoda – latviešu. Lai piedalītos šajā meistarklasē, NAV jābūt centra studentam vai biedram - šī meistarklase ir paredzēta ikvienam interesentam.
Kā allaž - kopā gatavosim, kopā ieturēsim maltīti un, malkojot spāņu vīnu, centra direktora Javier Fernández Cruz vadībā iepazīsim spāņu virtuvi un arī pašu kultūru.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 8.februārim, rakstot uz seneca@seneca.lv