Marta meistarklasē - sparģeļi, zivs un basku deserts
24. februāris, 2016 pl. 10:30
Aicinām piedalīties marta spāņu gastronomijas meistarklasē un iepazīt spāņu mājas receptes - 6.martā, svētdien, plkst. 11:00, Kr.Barona ielā 62, 4.stāvā.
Šajā reizē gatavosim:
- sparģeļu biezzupu
- zivs veltnīšus katalāņu dzirkstošā vīna mērcē
- kā arī basku desertu “Goxua”
Kā allaž – kopā gatavojam, kopā ieturam maltīti un iepazīstam spāņu kultūru, malkojot glāzi vīna. Aktivitātes valoda – latviešu. Aktivitāti vada centra direktors Havjers Fernandess Kruss.
Dalības maksa: 18.00Eur.
Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās līdz 4.martam, rakstot uz seneca@seneca.lv vai zvanot pa tel. 26713037.